Ankaraspor`u 2-0`la geçen Trabzonspor`da bir tarafta galibiyetin coşkusu yaşanırken, bir yandan da İbrahima Yattara krizi yaşanıyor.

    Başkan Yardımcısı Muammer Saka`nın, “Yattara`yı satabiliriz, onun yerine Alanzinho`yu aldık” açıklaması ile patlak veren krizde, yönetim kurulunun da, “İyi bir teklif gelirse, Yattara`yı satabiliriz” şeklinde tavır sergilemesi, Gineli futbolcunun moralini bozdu. Ligin 2. haftasında oynanan Ankaragücü maçından sonra patlak veren ve takıma büyük zarar veren bu olay yeniden mi vizyona konuluyor. Yönetim bu olayı tamamen kapatıp takımı iyi günde demoralize etmemeli.

 

   Son olarak Ankaraspor maçında Yanal tarafından oyundan alınarak yerine Alanzinho`nun oyuna girmesine sinirlenen Yattara`nın, maç sonrası yapılan, “Kolbastı” gösterisine ilk kez katılmayıp, moralsiz bir şekilde sahayı terk etmesi yaşanan krizi ortaya koydu. Dün yapılan çalışmada yürüyüş yaparak soyunda odasına giden Yattara’nın gribal enfeksiyon geçirdiği ve bu nedenle moralsiz olduğu belirtildi.

    Yattara Ankaraspor maçında sahadan çıkarken morali çok bozuktu.Yeni doğmuş kadeşini kıskanan çocuk gibiydi.Ona olan sevginin bölüneceğinden endişeliydi.

 

VN:F [1.8.1_1037]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sen Bizim Her Şeyimizsin10.0101
Share and Enjoy:
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • FriendFeed
  • email
  • Add to favorites
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • MySpace
  • LinkedIn